Update
Thu 27 Apr - 11:01 uur

Broederliefde wint award voor beste Nederlandse act

Broederliefde heeft woensdagavond de award voor beste Nederlandse act gewonnen. Muziekliefhebbers konden via de website van de MTV EMA’s hun favoriet voor ‘Best Dutch Act’ kiezen. De prijs werd uitgereikt tijdens de aftrap van de MTV Music Week in het Rotterdamse poppodium Annabel.

Tot en met zaterdag 5 november verandert de muziekweek van MTV Rotterdam in ‘de grootste muzikale hotspot van Europa’. Op zondag 6 november vindt de uitreiking van de MTV EMA plaats in Ahoy. Het evenement is wereldwijd live te zien.

Broederliefde is op zaterdag 31 december te zien op de GoodTimes Owru Yari Bakka’Na Party van 15.00u – 21.30u in de MAASSILO Rotterdam & The BOX Amsterdam.


Leave a comment

Your email address will not be published.


*