Extra concert Rihanna in Ziggo Dome

Geplaatst op 22 november 2012 in Nieuws, Uitgelicht


Rihanna5

Omdat de show van Rihanna op 23 juni 2013 al is uitverkocht, komt er een tweede concert van de zangeres in de Ziggo Dome. Dat meldt AT5 vandaag. Het extra concert zal een dag later plaatsvinden op maandag 24 juni in 2013. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 40 euro per stuk en haar optreden begint om 19.30 uur. De kaartverkoop voor het extra concert start op dinsdag 27 november vanaf 10.00 uur.

Be Sociable, Share!

Er zijn nog geen reacties

Plaats reactie
Maatschappij

pp2g

PP2G, ook wel bekend als PartyPeeps2000.com, stopt ermee. Het platform ging op 1 oktober 2001 online en maakte een enorme groei door. PP2G begon als een van de eerste party website… Lees verder »

Showbizz

kanye.west

Kanye West geeft op 2 juli een concert in de Ziggo Dome , dat maakte Mojo Concerts vandaag bekend schrijft AT5. De rapper heeft het optreden opgenomen in zijn Yeezus Tour. De kaartve… Lees verder »

Lifestyle

zomercarnaval

Het grensverleggende city event Robin Rotterdam Unlimited maakt zich op voor de tweede editie in 2014 en zal plaats vinden op 18, 19 en 20 juli in de binnenstad van Rotterdam. Tegel… Lees verder »

Cultuur

jandino.Ahoy

Op 7 juni 2014 wordt een jongensdroom van Jandino werkelijkheid: dan staat hij LIVE! in Ahoy! Het is de eerste keer dat een Nederlandse cabaretier met een comedy show in het Rotterd… Lees verder »

Muziek

kassav

De internationaal bekende zoukformatie Kassav’ is op 18 april live te zien in Amsterdam en jij kunt er gratis bij zijn! Koop vóór 2 april a.s. toegangskaarten voor de Borgoe Pa… Lees verder »