Update
Tue 24 Oct - 11:24 uur

Deng Boy dit weekend op Fatu!

Na een geweldig 5 jaar jubileum vorige maand, met niemand minder dan Najib Amhali die ons kwam verrassen is er weer een knaleditie! Deze maand kun je komen genieten van topcomedians Anuar en Dolf Jansen en komen de ‘jongens uit de buurt’ Deng Boy ons ook tracteren op de nodige fatu’s.

Het enige Surinaamse cabaretduo dat Nederland rijk is na vier succesvolle show’s in Rotterdam nu helemaal klaar voor Fatu. Zondagmiddag 27 maart om 15U opent het Bijlmerparktheater weer haar deuren voor een lekker comedy feestje.

De laatste kaarten gaan nu weg. Check www.bijlmerparktheater.nl.


1 Comment on Deng Boy dit weekend op Fatu!

  1. Hi there,I log on to your blogs named “Deng Boy dit weekend op Fatu! | GoodTimes -” daily.Your writing style is awesome, keep it up! And you can look our website about love spells.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*